Pysäköinti keskustan ytimessä.

Lappeenrannan keskustan alueelta löytyy runsaasti pysäköintitilaa, ja se on useimmiten lämpimässä hallissa maan alla. Yleisistä maksullisista pysäköintipaikoista Lappeenrannassa vastaa Williparkki Oy, jolla keskustassa kolme pysäköintitaloa: P-City, P-Pormestari ja P-Tori.

Lappeenrannan keskustan alueelta löytyy runsaasti pysäköintitilaa, ja se on useimmiten lämpimässä hallissa maan alla. Yleisistä maksullisista pysäköintipaikoista Lappeenrannassa vastaa Williparkki Oy, jolla keskustassa kolme pysäköintitaloa: P-City, P-Pormestari ja P-Tori.


Myös keskustan kauppakeskukset tarjoavat asiakkailleen maksullista paikoitustilaa.
Kaupunkikeskustan, sataman ja Linnoituksen alueelta löytyy myös kiekollisia tai maksuttomia pysäköintipaikkoja.

KAUPUNGIN PYSÄKÖINTITALOT JA KADUNVARSIPYSÄKÖINTI

P-City

P-City on Williparkin uusin pysäköintitalo ja sijaitsee aivan Lappeenrannan ydinkeskustassa, Marian aukion alla. Sisään- ja ulosajo tapahtuu Kirkkokadulta.

P-Pormestari

P-Pormestari on uudenaikainen maanalainen pysäköintitalo Vapaudenaukion alla. Sisään- ja ulosajo tapahtuu joko Valtakadulla (Maakuntakirjaston vieressä) tai Villimiehenkadulla sijaitsevaa ajoluiskaa pitkin.

P-Tori

P-Tori sijaitsee Lappeenrannan keskustassa, Kauppatorin laidalla. Sisään- ja ulosajo pysäköintitaloon tapahtuu Snellmanin- tai Lappeenkadulla sijaitsevaa ajoluiskaa pitkin.

Kauppakeskusten pysäköintitalot

Kauppakeskus IsoKristiina

Q-Park IsoKristiina pysäköintihalli on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikoina. Hallin vapaa korkeus on 2,2 m. IsoKristiinan lämpimään parkkihalliin ajetaan Lappeenkadulta Hietalankadun kohdalla olevasta valo-ohjatusta risteyksestä. Toinen sisäänajo IsoKristiinan parkkihalliin on Brahenkatu 3 kohdalta.

Osoite navigaattoriin: Lappeenkatu 7, Lappeenranta.

Ulosajo 24 h. Pysäköinti maksetaan maksuautomaateilla tai ulosajopuomilla pois lähtiessä.

Kauppakeskus Galleria

Kauppakeskus Gallerian pysäköintihalliin pääsee Kirkkokadulta. Ensimmäinen tunti ilmainen. Sunnuntaisin ilmainen paikoitus klo 12-16.

Kauppakeskus Armada

Armadan kattoparkissa on kaksi tuntia ilmaista pysäköintiä. Ajo parkkiin
Koulukatu 6, Lappeenranta.

Avoinna klo 5:30-22:00.HUOM! KATTOPARKKI ON SULJETTUNA klo 22:00 – 5:30!

Kauppakeskus Opri

Henkilöautolla saapuville tarjoamme maksuttoman pysäköinnin lämpimässä P-hallissa (2h). Sisäänajo P-halliin osoitteessa Koulukatu 5-7.

K-market Rakuuna

Kaupan alapuolella on tilava parkkihalli, josta on helppo kulkuyhteys suoraan kauppaan. Asiakkaille tarjotaan tunnin ilmainen pysäköinti. Sisäänajo P-halliin osoitteesta Sammonkatu 5.

Kauppakeskus Weera

Kattoparkissa on tunti ilmaista pysäköintiä. Ajo parkkiin Oksasenkadulta.

Sataman ja kaupunginlahden alueen ilmainen paikoitus

Sataman ja Linnoituksen tuntumassa löytyy ilmaisia parkkipaikkoja mm. Kristiinankadun varrelta. Kesäisin aivan Hiekkalinnan vieressä on ilmaisia parkkipaikkoja. Ilmaisia parkkipaikkoja löytyy myös hieman lähempää Satamaa, ns. hiekkaparkkeja, joita monet risteilemään lähtevät hyödyntävät.

Matkailuautoille löytyy pieni ilmainen parkkialue Pallonlahden pysäköintialueelta. Alueella ei ole sähköjä.